.

JU Obdanište "Travnik" raspisala je natječaj za tri radna mjesta do kraja školske 2019./2020. godine u kojem traže dva odgajatelja i jednog kuhara.

Potreban vam je moler za krečenje stana?

Vrijeme je za krečenje vaše kuće ili stana a ne poznajete dobrog i kvalitetnog molera?

Obavještavamo zainteresovane da je objavljen Javni oglas za prijem u radni odnos namještenika na neodređeno vrijeme u Teritorijalnu vatrogasnu jedinicu Travnik

Općina Novi Travnik raspisala je natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima u akademskoj 2018/2019 godini.

Općina Travnik objavila Javni oglas

Općina Travnik objavila je Javni oglas za izbor i imenovanje predsjednika i članova Skupština javnih poduzeća i privrednih društava i izbor i imenovanje Upravnih i Nadzornog odbora.

Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH sa svojim partnerima na projektu „Trik za nove mogućnosti u zapošljavanju i poduzetništvu“, obavještava sve zainteresirane da je drugi Javni poziv za apliciranje za mjesto u Inkubatoru Centra za edukaciju mladih u Travniku „Bee Zone“ otvoren do 21. rujna.

Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine raspisala je Javne natječaje za pet upražnjenih radnih mjesta državnih službenika u Županiji Središnja Bosna, radi se o dva radna mjesta u Uredu za javne nabavke za potrebe korisnika proračuna ŽSB, i tri radna mjesta u Ministarstvu prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova ŽSB.

Hrvatska bolnica „Dr. Fra Mato Nikolić“ Nova Bila prima u radni odnos medicinske sestre-tehničare, za rad na određeno vrijeme, – pet izvršitelja.

Općina Travnik je raspisala natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima deficitarnih zanimanja sa područja općine Travnik u akademskoj 2017./2018.godini, redovnim studentima i učenicima srednjih škola deficitarnih zanimanja.

OVDJE se mogu preuzeti tekstovi konkursa , prijavni obrazac i potrebne izjave.

Federalna novinska agencija (FENA) traži dopisnike-reportere iz sjedišta osam županija u Federaciji BiH

Stranica 1 od 7

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa