.

Zrinjski ispao iz Lige prvaka i nastavlja natjecanje u EL, Željezničar uspješan, Široki Brijeg i Sarajevo igraju večeras

19 Srpanj 2018

Aktualni prvak Bosne i Hercegovine, Zrinjski ispao je iz Lige prvaka već u prvom pretkolu! Ali, dobra je vijest da zbog promjene Uefinih pravila ima još jednu priliku i natjecanje će nastaviti u 2. pretkolu Europske lige gdje će igrati s Vallettom s Malte.

Zrinjski je sa slovačkim Spartakom odigrao 1:1 u Mostaru, a to im nije bilo dovoljno jer su u prvoj utakmici u gostima poraženi s 1:0.

Gosti su poveli u 15. minuti preko Godala, bio je to veliki udarac za samopouzdanje momčadi jer je Ognjen Todorović samo dvije minute ranije zatresao gredu!

Zrinjski je zaigrao odlučnije u drugom poluvremenu i uspio izjednačiti u 58. minuti, a pogodio je Todorović s 20-ak metara nakon asistencije Bencuna.

Do kraja domaći igrači nisu uspjeli pronaći prilaz gostujućoj mreži, a za prolaz su im trebala još dva gola...

Ante Miše je tako pao na prvoj važnijoj prepreci u momčadi koju je ovoga ljeta preuzeo od Blaža Sliškovića.

Željezničar i na Grbavici savladao Narvu Trans i prošao u drugo pretkolo Europske lige

Nogometaši Željezničara savladali su pred 7.603 gledatelja na Grbavici estonsku ekipu Narva Trans rezultatom 3:1 i sa ukupnih 5:1 prošli u drugo pretkolo Europske lige. Željezničar će u drugom pretkolu igrati protiv boljeg iz duela Apollona i Stumbrasa. Litvanski tim je nadigrao Kiprane u prvom meču s minimalnih 1:0.

Široki Brijeg i Sarajevo večeras nastupaju u Europskoj ligi

Nogometaši Sarajeva večeras u 20:15 na domaćem terenu brane rezultat 2:1 iz prve utakmice protiv armeninskog Banantsa, dok će nogometaši Širokog Brijega nakon remija 2:2 na Pecari pokušati u gostima protiv slovenskog Domžala doći do idućeg pretkola Europske lige, utakmica počinje u 21 sat.

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa