.

Riječ je o zajedničkom projektu Vlade SAD-a i Vijeća ministara BiH, prema kojem je američka strana osigurala 34 milijuna dolara (oko 30 milijuna eura), čime je pokrivena glavnica avansa

Na stranici Općine Travnik objavljen je Javni poziv izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim osobama u Bosni i Hercegovini i povratnicima u Federaciju Bosne i Hercegovine za podnošenje prijava za obnovu i rekonstrukciju stambenih jedinica u cilju povratka na područje općina Federacije BiH.

Sutra će se u Sarajevu u zgradi Parlamentarne skupštine BiH sastati izaslanstva SDA i HDZ-a BiH, potvrđeno je za N1. Kako je najavljeno, među temama će biti formiranje Vlade Federacije BiH te izmjene Izbornog zakona.

Na Međunarodni dan ljudskih prava, 10. prosinca 1993. godine, iz Zagreba je krenuo humanitarni konvoj Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu.

Kako javlja Federalni hidrometeorološki zavod jutros je u našoj zemlji oblačno vrijeme sa kišom, a na planinama sa snijegom.

Vozači u Bosni i Hercegovini uskoro će konačno biti oslobođeni složenih administrativnih barijera prilikom registracije vozila s obzirom na to da Ministarstvo komunikacija i prometa BiH priprema novi pravilnik o registracijama koji je sada u formi nacrta.

Zastupnici u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine potvrdili su jučer imenovanje dužnosnika SNSD-a Zorana Tegeltije za predsjedatelja Vijeća ministara BiH.

Prema izvješću Federalnog hidrometeorološkog zavoda jutros u većem dijelu Bosne ima dosta magle, a u Hercegovini je oblačno.

Kako javlja Federalni hidrometeorološki zavod jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. Snijeg pada u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima, a kiša pada na jugu zemlje.

-Hrvatska zajednica Herceg Bosna osnovana na današnji dan 1991. od političkih predstavnika Hrvata u BiH, te je predstavljala zajednički odgovor na napade i srpsku agresiju na Hrvate u BiH, poručili su iz HDZ-a BiH, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Stranica 1 od 93

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa