.

Advent u Travniku: Odličan asortiman „Ručnih radova Strukar“

12 Prosinac 2019

Tim  „Ručnih radova Strukar“  ima tri člana (Snježana, Ana i Matea Strukar): svekrva i njene dvije nevjeste. Tko bi rekao da to može funkcionirati? Dakako da može! Iz tima kažu da je svekrva glavna (naravno), ona je šef ?.

 

Na božićnom sajmu koji će se održati u Travniku, sudjeluju treći put zaredom. Izrađuju rukotvorine, a materijal koji najviše koriste jesu papir i pištolj-ljepilo. Papirom se može dosta toga izraditi, postoji posebna tehnika kako se jedan vijenac plete, te na kraju izađe prekrasan okrugli vijenac za vrata koji se dalje oboji (sprej) i dekorira po želji. Tako i sve ostale oblike božićnih dekoracija: za svaki postoji način pletenja prema kojem se dobije neki određeni oblik, te dalje ide u dekoriranje, što je i najljepši dio toga svega.

 

Prema vlastitom kazivanju,  ovaj veseli i složni tim, ostaje i do kasnih večernjih sati kako bi ukrasile sve te stvarčice, bez obzira na rane odlaske posao i druge obveze. U svom radu, kako kažu, suočavaju se sa određenim problemima, kao što je s pištolj-ljepilom, odnosno opeklinama po prstima od njega, ali se ipak isplati mučiti jer na kraju, ostaneš zapanjen kad vidiš konačni produkt svoga rada. Stoga, poziv svima, dođite na središnji trg u Travniku i uživajte u prelijepim rukotvorinama iz asortimana „Ručnih radova Strukar“.

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa