.

Gradsko kazalište mladih Vitez ove će nedjelje, 5. srpnja 2020. godine u 20 sati izvesti premijeru predstave "Nema me". Ovom predstavom započinju 5. Dani hrvatskog kazališta u BiH, koje organizira GKM Vitez.

U utorak, 30. lipnja, u Travniku je u organizaciji HKD Napredak podružnica Travnik upriličeno je predstavljanje novog romana suvremene tematike pod nazivom “Istok” autorice Božene Volić.

Policija u Travniku razriješila je slučaj krađe novca s tekućeg računa, kojeg je 29.05. prijavio policiji muškarac inicijala R.S. iz Travnika.

Jučer je u Travniku održana prezentacija jednog nesvakidašnjeg projekta – izgradnje sportskog aerodroma u travničkom mjestu Putićevo.

Župa Srca Isusova u Pećinama kod Novog Travnika proslavila je, 19. lipnja, svojega nebeskog zaštitnika Srce Isusovo.

J.U. Centar za kulturu općine Travnik i ove godine organizira kulturnu manifestaciju „14. Travničke večeri“.

Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila jedna je od 23 organizacije civilnog društva iz cijele BiH čiji projekt će financirati Vlada Kraljevine Norveške u sklopu projekta ,,Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo’’ – EMBRACE.

Danas je blagdan Presvetog Srca Isusova. Pobožnost Presvetom Srcu Isusovu istaknuto je obilježje suvremenog katoličanstva. Srce je postalo simbolom uzvišene Kristove ljubavi uglavnom u europskoj civilizaciji. Čak i u Bibliji srce se smatra više sjedištem znanja negoli ljubavi.

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) na području Travnika pronašli su stotine komada municije i eksplozivnih sredstava.

Danas se slavi sveti Anto Padovanski, jedan od najpoznatijih i najomiljenijih svetaca Katoličke crkve. Sveti Antun Padovanski je najbrže proglašen svetim, kanoniziran je nakon samo 11 mjeseci!

Stranica 1 od 121

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa