.

U okviru projekta EU4AGRI i sestrinskih projekata EU4BusinessRecovery i EU4AGRI Recovery trenutno su aktivni slijedeći pozivi: Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda,

Kompletan tekst Ponovnog javnog poziva za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova možete pročitati OVDJE.

Danas je u župnoj crkvi na Gornjem Docu kod Travnika proslavljen blagdan svetog Ante Pustinjaka, prenosi notra.ba

U godini koja je iza nas, Bosna i Hercegovina se svrstala u listu europskih zemalja čiji su inženjeri osmislili i finalizirali prvo bosanskohercegovačko električno vozilo.

,,Učenje je kao veslanje uzvodno, čim se prestane, krene se nazad“… U četvrtak 5. siječnja 2023. godine, u Katoličkom školskom centru "Petar Barbarić" Travnik je za djelatnike Osnovne škole i Gimnazije organizirano stručno usavršavanje.

U četvrtak, 15. prosinca 2022. godine je u Travniku otvoren drugi Sajam informacijskih tehnologija ITReboot kojeg organiziraju Općina Travnik i Centar za edukciju mladih (CEM) pod generalnim pokroviteljstvom kompanije BH Telecom i uz podršku Vlade Srednjobosanskog kantona i Općine Travnik.

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ u Travniku i Elči Ibrahim-pašina medresa potpisale su u četvrtak 15. prosinca ugovor kojim je zaključena inicijativa za izjednačavanje prava i obveze KŠC-a i Medrese s drugim školama, objavljeno je na mrežnoj stranici KŠC „Petar Barbarić“.

Večeras je u mjestu Orašac održano Adventsko druženje u sklopu Božićne čarolije u Travniku. Organizatori su pripremili bogat kulturno-zabavni program.

Večeras smo skromno, ali s puno duha proslavili svetu misu i adventsko druženje u našim Koričanima.

Večeras smo se zabavili i nasmijali uz sjajnu komediju “Ugovor” Gradsko kazalište mladih Vitez, koja je u sklopu Travničke božićne čarolije odigrana u HKC Nova Bila!

Stranica 1 od 140

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa