.

Dječji zbor “Radost”, koji djeluje pri HKC-u Nova Bila, organizira koncert u ponedjeljak 17. 6. 2024. godine u Centru za kulturu Travnik. Koncert počinje u 18 sati, a održava se povodom pet godina djelovanja najmlađe i najslađe sekcije HKC-a.

Večeras, petak 14.6., s početkom u 20,oo sati publika će u Kazališnoj dvorani Vitez imati priliku pogledati predstavu “Pošto prijatelj?”.

Dugometražni dokumentarni film ,,Praznine’’, u produkciji Kazališta mladih ,,Korifej’’ i u režiji Anele Križanac, prikazan je 11. 6. 2024. u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Danas se slavi sveti Anto Padovanski, jedan od najpoznatijih i najomiljenijih svetaca Katoličke crkve. Sveti Antun Padovanski je najbrže proglašen svetim, kanoniziran je nakon samo 11 mjeseci!

Održan koncert "Zvona Doca moga"

Večeras je održan tradicionalni 12. koncert "Zvona Doca moga" koji se održava uoči blagdana sv. Ante Padovanskog u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Docu kraj Travnika.

Tradicionalni 12. koncert "Zvona Doca moga" koji se održava uoči blagdana sv. Ante Padovanskog u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Docu kraj Travnika ove godine je posvećen fra Nenadu Dujiću, skladatelju i glazbenom pedagogu koji je rođen u selu Rasno u župi Busovača 1911. godine.

U vikendu koji je pred nama publiku u Vitezu očekuje sjajna komedija “Čistačice” Hrvatskog teatra “Maska” iz Münchena. Ova hit komedija bit će odigrana u sklopu 9. Dana hrvatskog kazališta u BiH.

Premijera predstave “Plava boja snijega” Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez sinoć je, u sklopu 9. Dana hrvatskog kazališta u BiH, napunila Kazališnu dvoranu u Vitezu, ali i oduševila brojnu publiku.

Treći po redu događaj “Konzulska vremena” održan je danas na tvrđavi Stari Grad u Travniku, privukavši brojne ambasadore i diplomatske predstavnike koji borave u Bosni i Hercegovini, prenosi travnik.ba.

Predstava "FAMILY R" je konačno na sceni, navode iz Hrvatskog kazališta Travnik. Predstava je odigrana u petak 31. svibnja 2024. godine. Redatelj predstave je Anto Bilić.

Stranica 1 od 62

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa