.

Dana 19.05.2024. godine oko 18,15 sati na magistralnom putu u mjestu Oselište, općina Busovača dogodila se prometna nezgoda.

Sinoć oko 23:10 u travničkom naselju Polje, u ulici Slavka Gavrančića došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo.

Nesreća koja se dogodila danas oko 16 sati na ulazu u grad Jajce, na Titovom-Plavom mostu, izazvala je šok među građanima.

Europska policijska agencija Europol saopćila je danas da su u raciji velikih razmjera koja je provedena u Bosni i Hercegovini, službenici za provođenje zakona upali u domove i urede 23 osobe za koje se sumnja da su dio 'užeg kruga' narkobosa uhićenog u studenom 2022. godine, piše Večernji list BiH.

Majka (87) i kćerka (69) preminule su sinoć usljed požara koji se dogodio u obiteljskoj kući u selu Hajkovići kod Zenice, javlja “072info”. Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojske županije (ZDŽ), do požara je došlo u 3.30 sati.

U poslijepodnevnim satima na dionici magistralnog puta Turbe - Komar došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila, potvrđeno je iz MUP-a SBŽ.

Na stranici MUP-a Kantona Sarajevo objavljeni su detalji o jučerašnjoj prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovale osobe iz Travnika, odnosno Turbeta.

Danas u 13:50 došlo je do prometne nesreće na autoputu u mjestu Kadarići kod Ilijaša prilikom čega je jedna osoba poginula, prenosi klix.ba

Ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić objavljuje detalje strašnog raspleta događaja oko dvogodišnje djevojčice Danke Ilić koja je ubijena.

Najmanje dva vozila sudjelovala su u prometnoj nesreći koja se desila u mjestu Bila, na magistralnom putu Vitez – Travnik, prenosi drukciji.ba.

Stranica 1 od 39

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa