.

Privatna predškolska ustanova ,,o. Ante Gabrić" u Travniku koja djeluje u sklopu Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić" Travnik uoči Božića imat će niz aktivnosti u iščekivanju najradosnijeg katoličkog blagdana.

U Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“ Nova Bila tim na čelu s dr. Mladen Čuturićem uradio je koblacijsku tonzilektomiju, čime se potvrdila liderska pozicija Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ u otorinolaringologiji i kirurgiji glave vrata u našoj državi, a dr. Mladen Čuturić potvrdio status jednog od vodećih stručnjaka iz navedene medicinske grane.

Privatna predškolska ustanova "o. Ante Gabrić" u Travniku raspisuje natječaj za prijem djece na koji se mogu prijaviti roditelji ili staratelji djece uzrasne dobi od jedne godine do polaska u školu.

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna objavilo je natječaj za upis redovitih učenika u prvi razred srednjih škola Kantona Središnja Bosna u školskoj 2023./2024. godini.

Na XXV. Federalnom natjecanju glazbe, koje je održano od 24. do 27. travnja 2023.g. u Bijakovićima – Međugorju, učenici i nastavnici OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik i Područnog odjela Vitez ostvarili su odlične rezultate.

Posljednjeg vikenda u mjesecu, 26. i 27. svibnja u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. bit će upriličen 52. po redu Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije pod geslom “Hodimo stazama Gospodnjim” (usp. Iz 2,3).

Poštovani roditelji, s velikim zadovoljstvom najavljujemo dolazak dr. Ranka Rajovića, poznatog stručnjaka za razvoj dječjeg uma, koji će održati predavanje u Vitezu.

,,Učenje je kao veslanje uzvodno, čim se prestane, krene se nazad“… U četvrtak 5. siječnja 2023. godine, u Katoličkom školskom centru "Petar Barbarić" Travnik je za djelatnike Osnovne škole i Gimnazije organizirano stručno usavršavanje.

U četvrtak, 15. prosinca 2022. godine je u Travniku otvoren drugi Sajam informacijskih tehnologija ITReboot kojeg organiziraju Općina Travnik i Centar za edukciju mladih (CEM) pod generalnim pokroviteljstvom kompanije BH Telecom i uz podršku Vlade Srednjobosanskog kantona i Općine Travnik.

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ u Travniku i Elči Ibrahim-pašina medresa potpisale su u četvrtak 15. prosinca ugovor kojim je zaključena inicijativa za izjednačavanje prava i obveze KŠC-a i Medrese s drugim školama, objavljeno je na mrežnoj stranici KŠC „Petar Barbarić“.

Stranica 1 od 32

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa