.

Srednja glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik, u ponedjeljak, 20. svibnja održat će tradicionalni godišnji koncert.

Srednjoškolci iz nekoliko gradova podijeljeni u 16 ekipa ispunili su Sportsko-rekreacijski centar "Romari" u Vitezu i ispisali jednu od naših najljepših kvizaških večeri, navode iz QuizneyLand-a.

Predstavljanje rasporeda za manifestaciju Dani Općine Novi Travnik 2024. otkriva kako će se 30 događaja odvijati od 12. svibnja do 15. lipnja. Prema riječima Organizacijskog odbora, vodilo se računa o svim detaljima a osobito o kvalitetu sadržaja.

Danas su maturanti na Trgu Europe u Travniku proslavili kraj srednjoškolskog obrazovanja.

U ćetvrtak, 8. svibnja 2024. godine u Centru za kulturu općine Travnik održana je audicija prijavljene djece za "Prvi festival autorskih pjesama - Mali raspjevani grad".

Kao što smo i najavili vrijeme je za prvi srednjoškolski kviz. Vrijeme radnje je ponedjeljak 13. svibnja 2024. gdine u 20 sati, a mjesto održavanja je Sportsko-rekreacijski centar "Romari" u Vitezu, pozivaju iz ekipe QuizneyLand-a.

Prvi Travnik Fashion Weekend će se održati u petak, 10.05.2024. godine u Centru za kulturu općine Travnik sa početkom u 20:00 sati.

Novi Travnik bit će domaćim jedinstvenom glazbenom spektaklu koji će biti održan 30. svibnja 2024. godine.

Limena glazba ,,Lašva'' Nova Bila u petak 3. svibnja 2024. godine slavi svoj zlatni jubilej – 50 godina uspješnog djelovanja (1974.-2024.). Centralna proslava održat će se u kongresnoj dvorani Hotela Central u Vitezu s početkom u 20 sati.

Limena glazba ,,Lašva'' Nova Bila u petak 3. svibnja 2024. godine slavi svoj zlatni jubilej – 50 godina uspješnog djelovanja (1974.-2024.). Centralna proslava održat će se u kongresnoj dvorani Hotela Central u Vitezu s početkom u 20 sati, a na nju pozivamo sve sadašnje i nekadašnje članove orkestra zajedno s njihovim obiteljima, kao i mnogobrojne prijatelje i donatore orkestra.

Stranica 1 od 23

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa