.

Na platou pored Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik i ove godine, sinoć je otvoreno veliko klizalište u sklopu manifestacije „Travnička božićna čarolija“ u razdoblju od 01. prosinca do 15. siječnja. 2024. godine.

Božićna čarolija u Travniku počinje večeras 1.12.2023. godine, kada će na parkingu KŠC Travnik biti otvoreno klizalište za djecu i odrasle, veličine 38 x 18 metara, što ga čini najvećim klizalištem u SBK.

U skladu s novom politikom tvrtke, Google briše sve neaktivne račune, odnosno one koji nisu korišteni najmanje dvije godine.

U ZAGREBU je izabrana 27. Miss Hrvatske – Tomislava Dukić, Miss hrvatske dijaspore. Pratiljama novoizabrane miss proglašene su Lana Valentić kao druga pratilja i Antea Krnić kao prva pratilja.

 Legendarni Zdravko Čolić u subtu, 5. kolovoza, u sklopu manifestacije “Dani dijaspore”, održati će koncert u Travniku.

Prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku održat će se 1. i 2. rujna na parkingu KŠC Travnik.

U organizaciji udruge PRONT i udruge ORAH, a u produkciji portala Centralna.ba i Event.ba teama sinoć je u Novom Travniku u okviru manifestacije Beer fest održan odličan koncert beogradske grupe S.A.R.S.

Legendarni Bebek 13.8. u Jajcu!

Još nas samo dva tjedna dijeli od velikog koncerta Željka Bebeka u Jajcu, 13.8., a ovaj će rock velikan nastupiti u večernjim satima manifestacije Međunarodni natjecateljski skokovi s vodopada, s početkom u 21h.

U utorak, 13. lipnja, s početkom u 11 sati bit će održana ceremonija otvorenja “Plazma Sportskih igara mladih”, a čast da bude grad domaćin pripala je Novom Travniku, prenosi drukciji.ba.

BiH obiluje značajnim kulturno-povijesnim naslijeđem, a posebno prirodnim ljepotama kakve ćete, na toliko malom prostoru rijetko gdje pronaći na svijetu.

Stranica 1 od 49

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa