.

Zahvaljući suradnji Centra za edukaciju mladih Travnik i Turističke zajednice Travnik izrađena je turistička mapa jezgre grada Travnika.

Općina Travnik oglašava javni poziv za podnošenje aplikacija za kapitalne investicije koje će se financirati iz Proračuna Općine Travnik za 2025. godinu.

Zbog radova na uspostavi sistema/sustava elektronske registracije poslovnih subjekata u FBiH u registru poslovnih subjekata Opinskog suda u Travniku, iz suda mole registarske stranke na razumijevanje u postupanju po prijavama za registraciju i zahtjevima za izvode i ostalim registarskim poslovima.

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ svečano je obilježio Dan škole prigodom 150. godišnjice rođenja svog zaštitnika časnog sluge Božjeg Petra Barbarića.

Općina Travnik uputila je obavijest za stanovnike glavne ulice u Travniku.

U nedjelju, 19. svibnja, u sjemenišnoj crkvi Sv. Alojzija Gonzage u Travniku, održano je zahvalno misno slavlje u prigodi 150. godišnjice rođenja sl. Božjeg Petra Barbarića, piše nedjelja.ba.

Nakon odluke Vlade Republike Hrvatske o nastavku pomoći za obnovu Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić“ u Travniku, 17. svibnja potpisan je ugovor s odabranim izvođačem.

U nedjelju 19. svibnja župa Duha Svetoga u Novoj Biloj proslavila je svoj patron i 50 godina postojanja.

U tijeku je obilježavanje Dana Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić" Travnik i 150 godina od rođenja sluge Božje Petra Barbarića.

Vjernici iz župa Sv. Leopolda Mandića u Briješću i Uznesenja BDM na Stupu hodočastili su 18. svibnja u Travničko sjemenište, Guču Goru i Novu Bilu, piše nedjelja.ba

Stranica 1 od 153

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa