.

Javni oglas za prijem u radni odnos namještenika na određeno vrijeme na radno mjesto viši referent financijski knjigovođa.

Raspisan je natječaj u JU obdanište Travnik koji prenosimo u cijelosti.

Kompanija Tecta d.o.o Travnik raspisuje oglas za prijem u radni odnos na dvije pozicije.

Poduzeće Alfa & Metabo raspisuje natječaj za radno mjesto stolar i to 10 izvršitelja i monter u ALU i PVC stolariji 2 izvršitelja.

Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica objavilo je Javni poziv Izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim osobama u Bosni i Hercegovini i povratnicima u Federaciju Bosne i Hercegovine za podnošenje prijava za obnovu i rekonstrukciju stambenih jedinica u cilju povratka na područje općina Federacije Bosne i Hercegovine.

Udruženje Centar za edukaciju mladih iz Travnika, uslijed ukazane potrebe za angažovanjem dodatnih uposlenika, raspisuje konkurs za sljedeća radna mjesta:

JU Obdanište "Travnik" raspisala je natječaj za četiri radna mjesta za pedagošku 2021./2022. godinu u kojem traže tri odgajatelja, medicinsku sestru i jednog kuhara.

Na stranici Općine Travnik objavljen je Javni poziv izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim osobama u Bosni i Hercegovini i povratnicima u Federaciju Bosne i Hercegovine za podnošenje prijava za obnovu i rekonstrukciju stambenih jedinica u cilju povratka na područje općina Federacije BiH.

JU Obdanište "Travnik" raspisala je natječaj za tri radna mjesta do kraja školske 2019./2020. godine u kojem traže dva odgajatelja i jednog kuhara.

Stranica 1 od 8

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa