.

Jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno. Većinom pada slab snijeg, na jugu zemlje slaba kiša, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

Jutros je u našoj zemlji pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini i na sjeverozapadu Bosne je lokalno zabilježena kiša, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

Vlada Federacije BiH donijela je danas na prijedlog Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije dvije odluke o izboru korisnika sredstava utvrđenih Budžetom FBiH za 2023. godinu ovom ministarstvu iz Tekućih transfera i drugih tekućih rashoda za uvezivanje radnog staža za ukupno 76 radnika IP Krivaja d.o.o. Zavidovići u stečaju, PS Vitezit d.o.o. Vitez u stečaju, Željezare Zenica d.o.o. Zenica u stečaju, zatim Aluminija d.d. Mostar i Krivaje Mobel d.o.o. Zavidovići u stečaju u ukupnom iznosu 1.041.405,62 KM.

Vrhbosanski nadbiskup metropolita mons. Tomo Vukšić u proteklom razdoblju potpisao je dekrete o imenovanjima i razrješenjima u Vrhbosanskoj nadbiskupiji, prenosi nedjelja.ba.

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske u četvrtak je u zgradi Vlade te županije održan sastanak o stanju s afričkom svinjskom kugom na području Županije Posavske, Bosne i Hercegovine i državama okruženja te o načinima suzbijanja bolesti.

Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Tijekom dana postepeno jače naoblačenje sa zapada koje će uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

Koristeći potencijal obnovljivih izvora energije, vjetra i sunca, koji BiH ima, stanovništvu, ali i gospodarskim subjektima značajno je olakšana procedura dobivanja dozvola za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora, kao i za njezinu prodaju na tržištu.

Sukladno Zakonu o mirovinskom i invalidskom osiguranju, isplata mirovina za srpanj u Federaciji BiH počet će u subotu, 5. kolovoza.

Jutros je u većem dijelu Bosne pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini i jugozapadu Bosne je pretežno sunčano. Oblačnije je na sjeveru Hercegovine, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS-a te kantonalna ministarstva su odlučila privremeno povećati broj policajaca u osnovnim i srednjim školama nakon masakra koji se jutros dogodio u beogradskoj školi.

Stranica 1 od 127

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa