.

Gibonni ovog ljeta nastupa u Travniku na tvrđavi Stari grad

04 Svibanj 2023

Zlatan Stipišić Gibonni održat će spektakularni koncert 13.7. 2023. godine na tvrđavi Stari grad u Travniku.

Nakon dva rekordno rasprodana koncerta više od mjesec dana prije održavanja u zagrebačkoj areni, najavljujemo koncert Gibonnija na jednoj od najljepših destinacija u BIH, a to je zasigurno tvrđava Stari grad u Travniku.

Popularni Gibonni na tvrđavi nastupa u sklopu manifestacije Travnik Summer Fest, koja se ove godine održava po peti put.

Ulaznice za ovaj spektakl za sada su puštene u online prodaju preko sustava Kupikartu.ba (link https://www.kupikartu.ba/karte/event/5931/gibonni-travnik) , a ulaznice će uskoro biti i na prodajnim mjestima, koja će biti naknadno objavljena.

Gibonnijeva muzika je svojstvena po jedinstvenoj, melankoličnoj mediteranskoj atmosferi i intimnoj lirici.

Njegove pjesme izvodili su brojni poznati hrvatski umjetnici, a na mnogim su događajima osvajale prestižne muzičke nagrade.

Njegove je muzičke korijene lako pronaći jer je njegov otac, Ljubo Stipišić, vjerojatno najaktivniji arhivar hrvatskih tradicionalnih pjesama i cijenjeni etnomuzikolog.

U Travnik zajedno sa Gibonnijem dolazi  i veliki glazbenik Nikša Bratoš, koji je rođeni travničanin i imao je veliku i značajnu ulogu u dovođenju Gibonnija u Travnik, zajedno sa organizatorima Travnik Summer Festa.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa