.

Održani XV. sportski susret Frame Bosne Srebrene

23 Rujan 2019

U subotu, 21. rujna, održan je u Visokom XV. sportski susret Frame Bosne Srebrene. Geslo događaja na kojemu se okupilo više od 400 framaša iz 15-ak bratstava bilo je: “Što je od Boga rođeno, pobjeđuje svijet” (1 Iv 5, 4).

Frama Konvikt Visoko bila je treću godinu zaredom domaćin ovoga velikog susreta koji je započeo u jutarnjim satima okupljanjem u dvorani Franjevačke klasične gimnazije, a nakon toga slavljena je sveta misa koju je predvodio novi duhovni asistent fra Davor Petrović u suslavlju deset svećenika, piše na portalu bosnasrebrena.ba.

U svojoj homiliji fra Davor je govorio o poslanici Sv. Petra apostola upućenoj zajednici u Korintu u kojoj govori da nije bitno samo sudjelovati u utrci, nego i pobijediti. «Mi, katolici, ne bismo se trebali samo oduševiti i zadržati na ‘sudjelovanju’ u nečemu, nego da bismo trebali težiti ka pobjedi i nagradi koja nas čeka na koncu našeg životnoga zalaganja kao vjernici», rekao je fra Davor.

Svetu misu animirao je bend Novo nebo iz Zenice.

Nakon mise bio je zajednički ručak i fotografiranje, a potom je fra Davor Petnaeste sportske susrete Frame proglasio otvorenim.

Dečki su se natjecali u nogometu, a djevojke u odbojci.

Među najboljima su se izdvojile: Frama Kreševo (1. mjesto u nogometu), Frama Uskoplje (1. mjesto u odbojci i 2. mjesto u nogometu), Frama Livno (2. mjesto u odbojci i 3. mjesto u nogometu), Frama Vitez (3. mjesto u odbojci).

Najbolji igrači ovog Susreta bili su: Tanja Ružić(najbolja odbojkašica – Frama Vitez), Leo Kožul(najbolji nogometaš – Frama Kreševo) i Jure Cvrlje(najbolji golman – Frama Livno).

Dodijeljena je i diploma za najbolje navijanje, koju je ove godine odnijela Frama Bučići, javlja portal bosnasrebena.ba.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa