.

OV Novi Travnik: Zatražena smjena direktora JKP "Vilenica Čistoća"

02 Lipanj 2016

Na sjednici Općinskog vijeća Novoga Travnika održanoj u četvrtak, bilo je govora o radu javnih poduzeća (JP) s područja Općine.

 

Vijećnici nisu prihvatili Izvješće o radu za 2015. godinu i plan rada za 2016. godinu JKP "Vilenica Čistoća" doo Novi Travnik.

U svom izlaganju vijećnici iz Kluba SDA, naveli su niz zamjerki na trenutno poslovanje ovog poduzeća, te zatražili smjenu direktora Daria Zorića, što je podržao i načelnik Općine Refik Lendo, predloživši da se oformi i novi Nadzorni odbor.

Direktor "Vilenica Čistoće" Dario Zorić je izjavio kako je u ovom poduzeća poslovalo poštujući sve zakonske procedure.

Predsjedavajući Općinskim vijećem Slavko Marin je kazao kako trenutnom direktoru ovog poduzeća uskoro ističe mandat, te da će u sljedećim danima biti raspisan javni natječaj za prijem novog direktora.

Vijećnici su, među ostalim, usvojili i Izvješće o radu za 2015. godinu i plan rada za 2016. godinu JP "Vilenica Vodovod" kao i JP "ORŠK".

Prihvaćen je i Prijedlog Odluke o usvajanju Prostornog plana Općine Novi Travnik do 2026. godine, kao i Prijedlog Odluke o usvajanju LOD metodologije za financiranje projektnih aktivnosti Organizacija civilnog društva na području Općine./drukciji.ba/

 

Izvor fotografije: drukciji.ba

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa