.

Advent u Travniku: Sv. Nikola posjetio travničko naselje Polje

06 Prosinac 2020

Ove godine zbog epidemiološke situacije "Advent u Travniku" se provodi na drukčiji način od strane Udruge „Klik“ i Udruge „Naše Polje“. Uz online program, jedan od načina je i podjela paketića za blagdan sv. Nikole u adventskom razdoblju.

Naime, u subotu, 5. prosinca 2020. godine uoči blagdana najdražeg dječjeg sveca, sv. Nikola je posjetio naselje Polje i paketićima obradovao najmlađe.

U organizaciji Udruge „Naše Polje“ i Udruge „Klik“ organizirano je prigodno druženje u dvorištu Caffe bar „Septembar“ u travničkom naselju Polje, Slavka Gavrančića. Članovi Gradskog kazališta mladih Vitez prigodnim programom pozvali su sv. Nikolu na oduševljenje najmlađih. Kratko druženje nastavljeno je uz čaj, kuhano vino i kobasice.

"Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli da se unatoč ograničenim uvjetima zbog epidemiološke situacije organizira navedeni događaj koji je imao cilj unijeti radost i zajedništvo uoči nadolazećih blagdana.

Posebna zahvala prijateljima iz Gradskom kazališta mladih Vitez na prigodnom programu, kao i Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB i Federalnom ministarstvu kulture i sporta na prepoznatom projektu"- navode organizatori.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa